Dubrovnik / Activiteiten & Tours

Dubrovnik Activiteiten & Tours

Dingen om te doen in Dubrovnik: beste activiteiten en Dubrovnik tours

Tours Dubrovnik

Alle info over tours, activiteiten en excursies in Dubrovnik en Kroatië. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Dubrovnik vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Dubrovnik

Online vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Dubrovnik. Per categorie heb ik voor u de meest interessante activiteiten en dingen om te doen bij elkaar gezet:

1. Dubrovnik tours met gids

Wilt u de stad Dubrovnik beter begrijpen? Maak dan eens een tour met een lokale gids. Hoor bijzondere verhalen over de stad en bewonder plekken in de stad waar u anders misschien niet zou komen.

2. Kayakken

Vanaf de stadsmuren zal het u opvallen dat er op de Adriatische Zee rondom de stad flink gekajakt wordt. Vanaf de baai tussen de Pile stadspoort en Fort Lovrijenac kunt u deelnemen aan een kajaktocht waarbij de meeste tours gaan langs de oude stadsmuren, diverse stranden en grotten van het eiland Lokrum en als hoogtepunt stoppen bij het strandje van de beroemde Betina-grot, welke alleen vanaf het water te bereiken is.

3. Game of Thrones Tours

Dubrovnik was tijdens de opnames van The Game of Thrones de belangrijkste filmlocatie voor de fictieve stad ‘King’s Landing. Een bezoek aan Dubrovnik zal voor de Game of Thrones liefhebbers een prachtig déjà vu worden. Ga met een Engelssprekende gids langs de historische plaatsen zoals Fort Lovrijenac en de trappen waar Cersei haar beruchte Walk of Shame begon, Blackwater Bay of Red Keep.

4. Dagtochten in de omgeving

In een volle dag kun je de meest highlights van Dubrovnik zien. Verblijf je langer in de stad is het leuk om dagtochten te gaan maken, zoals naar de Elafieten eilandengroep, Montenegro of Bosnië en Herzegovina.

Meer excursies vanaf Dubrovnik

5. Bijzondere activiteiten in Dubrovnik

Op zoek naar originele activiteiten in Dubrovnik? Bekijk eens onderstaande tours:

tours Dubrovnik
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.85%) 7 reviews
19 mei 2024 : "Fantastische vakantie in Kroatië gehad door de goede reistips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Dubrovnik."